Політика конфіденційності

  1. Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки та використання персональних даних користувача, згідно з законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року №2297-VI. Персональні дані користувача отримує ПП “Аутек Імпорт” код ЄДРПОУ 35915169, який є власником INBIZ.COM.UA. Персональні дані користувача заповнюються користувачем.  
  2. Перед тим, як зареєструватись на сайті, користувач повинен уважно ознайомитись з даною політикою конфіденційності.
  3. Користувач не має права використовувати сайт INBIZ.COM.UA, якщо він не згідний з даною політикою конфіденційності.
  4. Реєструючись на сайті INBIZ.COM.UA, користувач, вносячи персональні дані і /чи передає ці дані любим іншим шляхом, чи роблячи любі дії в рамках сайту, чи використовуючи будь-яку частину сайту, користувач підтверджує свою згоду з умовами даної політики конфіденційності, а також надає право INBIZ.COM.UA отримувати, зберігати, обробляти та використовувати персональні дані користувача на умовах даної політики конфіденційності.
  5. Користувач розуміє, що в результаті халатного відношення користувача щодо безпеки та захисту його персональних даних треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до його облікового запису і персональних даних, при чому INBIZ.COM.UA не несе відповідальності за збитки, завдані таким чином.
  6. Прийняттям даної Угоди користувач згідний для внесення його персональних даних в базу даних «Контрагенти ПП “Аутек Імпорт”». 

6.1 Які дані можуть зберігатися: частково особиста інформація, а саме: ім’я, прізвище, по-батькові, посада уповноваженої  особи, назва компанії, реквізити компанії, адрес електронної пошти та адрес місцезнаходження.

6.2  Мета використання збережених даних. INBIZ.COM.UA може використовувати Ваші ім’я, прізвище, по-батькові, адрес електронної пошти та/чи пароль для підтвердження Вас як користувача INBIZ.COM.UA. INBIZ.COM.UA може використовувати Вашу контактну інформацію в поштових розсилках для повідомлень Вас з новинами, новими можливостями та акціями INBIZ.COM.UA.  Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки, вказавши про це в своєму обліковому записі.

6.3 Без обмеження будь-якого з прав, наданого INBIZ.COM.UA тут, Ви визнаєте та погоджуєтесь, що INBIZ.COM.UA може зберігати та розкривати Вашу особисту інформацію та або будь-який контент, у випадках передбачиних законом або в добросовісне припущення, що такі збереження або розкриття необхідні для: а) відповідно за судовим процесом, б) дотримання наших прав, в) відповісти на претензії третіх осіб або г) захисту прав власності або особистої безпеки INBIZ.COM.UA чи будь-яких фізичних чи юридичних осіб.

6.4 INBIZ.COM.UA не передає персональні дані третім особам, за виключенням випадків передбачених Українським законодавством, за запитом державних органів, маючих право вимагати і отримувати ці дані.

6.5 Користувач має право в будь-який час самостійно виправити чи видалити свою інформацію, зайшовши під своїм іменем і паролем в свою адміністративну зону, чи надати письмовий запит на видалення його персональних даних, надавши при цьому підтвердження прав власності на даний обліковий запис.

6.6 Персональні дані користувача зберігаються до моменту їх видалення користувачем чи до письмового запиту на видалення персональних даних користувача з дотриманням усіх умов, вказаних в п. 6.5 даної політики конфіденційності.

6.6 Користувачу за  письмовим зверненням і пред’явленні документа, що засвідчує його особистість та повноваження, може бути представлена інформація про місце знаходження бази даних «Контрагенти ПП “Аутек Імпорт”».   

INBIZ.COM.UA приймає всі розумні міри для захисту конфіденційних даних.